Kijk eens rond

Kom binnen en ga terug de tijd in
De eerste woonkamer is er eentje uit de oude doos. De open haard brandt hier al honderd jaar, en met de kachel verwarm je in no time de hele ruimte. In de keuken experimenteer je met alle lekkers dat je op de lokale marktjes vindt. En in het midden staat een lange houten tafel. Om met zijn allen aan te eten, gezelschapsspelletjes te spelen of een gris de Châteaumeillant te proeven.

Last van koude voeten? Zet gerust de vloerverwarming aan.

Plaats voor iedereen aan de eettafel

 

De tweede living: grote ramen, veel licht
De tweede living baadt in het licht. ‘s Morgens, ‘s middags en ‘s avonds. Open het grote raam en zet je op het overdekte terras, met uitzicht op de vallei. Vanuit het andere raam schuif je aan bij een lange houten tafel op de patio.

De vorige eigenaars waren kunstliefhebbers. Dat merk je hier aan de schilderijen, de glasramen en de boekenkast. Even wat musiceren? Zet je maar achter de piano. Of tokkel wat op de folkgitaar.

Op zomeravonden zit je meestal in de tweede living

 

Slaap zo zacht …
Boven vind je vier slaapkamers. Twee bovenaan de eerste living, en twee op de mezzanine van de tweede living.  

Je hoort ‘s nachts alleen de geluiden van de natuur. Een uil, een hert dat blaft, de echo van het gebalk van twee ezels, een kilometer verderop. En voor de rest: pure rust. Zelfs in je slaap geniet je nog van de stilte.

Je ziet – en hoort – in de doodlopende straat geen auto’s. Alleen twee keer per dag de tractor van dorpsboer en verre buur Didier.

 

Plan je verblijf